Zaposlitev

Karierne priložnosti v podjetju Diversis FI


Diversis FI išče posameznike, ki želijo našemu podjetju predstaviti svoj talent in strokovno znanje. Sedež našega podjetje je Ljubljana – Šiška.

Ukvarjamo se predvsem z odkupom terjatev in sodelujemo z gospodarskimi družbami, samostojnimi podjetniki in proračunskimi uporabniki. Pri svojem delu dosledno spoštujemo visoke etične standarde poslovanja in stroge zahteve finančne, računovodske in davčne zakonodaje. Da bi ohranjali svojo konkurenčno prednost in povečali tržni delež, smo sprejeli cilj: povečati ekipo zaposlenih v podjetju.

Spodaj si oglejte katera delovna mesta, so trenutno na voljo, in izpolnite obrazec, če se želite prijaviti. Ko bo obrazec oddan, vas bomo poklicali. Cenimo vaše zanimanje in se veselimo pogovora z vami.

Finančni analitik

Iščemo kandidata M/Ž, ki bi bil pripravljen/a na dolgoročno sodelovanje oziroma zaposlitev. Zaželena je ekonomska smer izobrazbe ali podobno. Povprečna starost naše dosedanje ekipe je 35 let.

Kandidat bo pri nas dobil strokovno in profesionalno pomoč ter potrebne usmeritve v delovnih procesih, ki jih izvajamo.

V kandidatu iščemo in od njega pričakujemo: integriteto, visoko stopnjo delovne etike, zvestobo podjetju, zaupanje vase in v homogenost ter ustvarjalno moč teama.

Prijavni obrazec