Podjetje

Zanesljiv finančni partner in vaša osebna finančna asistenca


Podjetje Diversis FI je prisotno na finančnem trgu od leta 2011 dalje in širi krog zaupanja med poslovnimi strankami v domačem poslovnem okolju.

Opravljamo aktivnosti in potrebne postopke, ki omogočajo hitro in učinkovito poplačilo naročnikovih terjatev. Odkupujemo zapadle in nezapadle terjatve ter nudimo celovite finančne storitve preko finančnega svetovanja, verižnih kompenzacij in faktoringa. Na ta način omogočamo naročnikom ohranjati finančno stabilnost in takojšna likvidna sredstva.

Pripravljeni na nove izzive

Luka
Perčič

DIREKTOR

Že od nekdaj se navdušujem nad izzivi poslovnega sveta, financ in bančništva. Moj cilj je produkte optimizirati na način, da stranke lažje in hitreje pridejo do likvidnih sredstev. Z našo ekipo strokovnjakov tako klientom olajšamo poslovanje ter ohranimo njihovo finančno stabilnost, hkrati pa poskrbimo za pristen odnos in dolgoročno zaupanje.

Lucija
Galuf

DIREKTOR

Radovedna podjetnica, ki stremi k diverzifikaciji ter modernizaciji obstoječih finančnih modelov. Verjamem v odkrito, iskreno,  neposredno komunikacijo, brezmejnost človeškega potenciala in ekipno moč.

S svojimi sodelavci se maksimalno usmerjam v opravila, ki našim naročnikom prinašajo dodano vrednost.

Martin
Janežič

DIREKTOR

Diplomirani ekonomist, poln elana in perfekcionist. Z več kot 10 letnimi izkušnjami na področju financ, odkupov terjatev ter verižnih kompenzacij poizkušam strankam najti najbolj optimalno, cenovno ugodno in hitro rešitev. Zelo rad se spopadam z izzivi, ne glede na to kako težki so. Vsestranski športnik, z veliko ljubeznijo do namiznega tenisa. Glavne vrline: odzivnost, držanje dogovorjenega ter osebni pristop.

Zgodba zgrajena na vrednotah

ODZIVNOST
je naša vrlina, ker vemo, da v finančnem svetu vsaka minuta šteje.

ISKRENA KOMUNIKACIJA IN ZAUPANJE
sta ključnega pomena za uspešno in dolgoročno sodelovanje. Prisegamo na odprtost, pozitivnosti in posluh za kupca.

INDIVIDUALNA OBRAVNAVA
nam pomaga približati storitve naročnikom finančnih storitev. Zagotavlja natančno poznavanje potreb, želja in navad naših kupcev.

ZADOVOLJSTVO STRANK
je merilo, da smo na pravi poti. Stremimo k boljšemu, hitrejšemu, bolj človeškemu in želimo biti vsaj korak pred pričakovanji naših strank.

KREATIVNOST IN INOVATIVNOST
nam odpirata nove poglede, nove rešitve za izboljšanje obstoječih postopkov. Kroženje idej vliva optimizem, vliva zavedanje, da je mogoče storitve izboljševati, prenoviti, narediti na povsem nov način.

HOMOGENOST IN USTVARJALNA MOČ ZAPOSLENIH
nam pomeni, da skupaj zmoremo več. Spodbujamo ustvarjalnost in ji, v aktualnih razmerah nenehnih in hitrih sprememb, pripisujemo izjemen pomen.

Zakaj izbrati nas?

Z upoštevanjem vaših potreb in želja vam želimo predstaviti možnosti, ki so vam na voljo. Na podlagi podatkov o vašem dolžniku oziroma dolžnikih, vrsti in starosti terjatev, dejavnosti, v kateri poslujete, vam svetujemo pri izbiri najučinkovitejše metode za izterjavo vaših terjatev.

Naše izkušnje in znanje pri unovčevanju terjatev smo pripravljeni deliti z vami. Želimo si dolgoročnega sodelovanja kot strateški partner ne glede na število, višino in starost vaših terjatev ali dejavnost, ki jo opravljate.

Čas, ki ga boste prihranili s finančno družbo Diversis FI, vam bo pomagal, da se osredotočite na tisto kar je pomembno – vložite svojo ustvarjalno energijo v to, da bo vaše podjetje raslo in napredovalo.


Preverite še danes, kako lahko Diversis FI pomaga vam

Naročite klic