Storitve

Kompenzacije


Verižne kompenzacije so finančni produkt, s katerim vam finančniki iz podjetja Diversis fi priskrbimo  poplačilo obveznosti in terjatev. Podobno kot pri medsebojnih kompenzacijah se tudi tukaj zapirajo terjatve in obveznosti, vendar ne samo dveh, ampak skupini oziroma verigi podjetij oziroma členov.

Želite prodati ali zapreti zapadle terjatve? Predlagamo miren pristop, ki naj bo korak pred eIzvršbo.

Prednosti verižnih kompenzacij

Hitre

Sredstva vam nakažemo takoj po prejemu potrditev.

Cenovno ugodne

Do realizacije odupa popolnoma brezplačne, strošek nastane šele ob uspešno izvedeni kompenzaciji in izplačilu na vaš transakcijski račun.

Popust oz. cesija

Ponujamo vam tudi poplačilo vaših obveznosti s popustom.

Učinkovite

V Diversis FI razpolagamo z bazo več kot 5.000 slovenskih podjetji, ki so že sodelovala z nami. Poznamo trg, kar izredno poveča našo uspešnost.

Kako potekajo verižne kompenzacije?

1.

Finančnemu svetovalcu v Diversis FI predložite podatke o svojih dolžnikih.

2.

Svetovalec vam bo preveril dolžnike in sestavil verigo preko terjatev in obveznosti povezanih poslovnih subjektov oziroma členov.

3.

Sledi priprava ponudbe za odkup, kjer je naveden znesek, ki bo pobotan v predlogu verižne kompenzacije, in naša provizija za opravljeno storitev.

4.

Pridobimo potrditve vseh udeleženih členov in vam najkasneje v dnevu po prejetju nakažemo znesek, zmanjšan za provizijo.

Vse kar morate storiti je, da svojemu finančnemu skrbniku sporočite podatke o vaših dolžnikih. Stroškov poizvedbe in preverjanja ni.

Naše stranke, ki redno uporabljajo storitev faktoringa se izognejo marsikaterim finančnim težavam, pridobijo večjo varnost, si zagotovijo tekočo likvidnost, urejene denarne tokove, vse to pa vodi tudi v izboljšanje bonitetne ocene.


Izberite nov finanačni vir prilagojen vašim poslovnim potrebam še danes

Naročite klic