Splošni pogoji uporabe
in varstvo osebnih podatkov

I.

Obdelava osebnih podatkov

Osnovni podatki o upravljalcu
DIVERSIS FI d.o.o., Stegne 3, 1000 Ljubljana
Davčna številka: SI60976217
Matična številka: 3892760
e-mail: info@diversis-fi.si

Ko obiščete to javno spletno mesto, Diversis FI ne zbira nobenih osebnih podatkov o vas. Posameznih informacij ne uporabljamo v komercialne namene in jih ne delimo z drugimi organizacijami. Diversis FI ne bo prejel nobenega e-poštnega sporočila zgolj kot rezultat obiska naše spletne strani. Beleži se IP številka, ki identificira računalnik ali drugo napravo na spletu.

Obiskovalci se lahko naročijo na klic. Pri registraciji obiskovalca naše podjetje zbira podatke, kot so njegovo ime, ime podjetje, telefonska številka in e-poštni naslov. Diversis FI podatke shrani v zbirko podatkov, ki je na voljo samo finančnikom v podjetju, da lahko obiskovalca kontaktirajo in mu pomagajo s finančnimi nasveti ter svetujejo kateri produkti bi bili zanj primerni.

Zasebno spletno mesto Diversis FI za identifikacijo uporablja piškotke seje, kar omogoča identifikacijo obiskovalca po prijavi. Ko končate interakcijo z eno ali več spletnimi storitvami, se morate odjaviti in zapreti vsa okna brskalnika.  Kar zadeva Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR), spletno mesto Diversis FI z vsemi zbranimi podatki ravna s skrbnostjo. Podatki se ne uporabljajo za noben drug namen in niso na voljo nikomur drugemu kot Diversis FI za upravljanje vašega dostopa.

Diversis FI zbira informacije o tem, kako se uporablja zasebno spletno mesto. Naš spletni strežnik na primer samodejno zbere ime domene vsakega obiskovalca (internetno ime organizacije, prek katere se obiskovalec poveže s spletnim mestom). Zbiramo tudi zbirne informacije o obiskih uporabnikov; na primer, kdaj spletno mesto obiskujejo najpogosteje in do katerih območij spletnega mesta najpogosteje dostopajo. Samodejno zbrane podatke uporabljamo za analizo izboljšanja našega spletnega mesta.

 

II.

Pravna izjava o omejitvi in odgovornosti

Diversis FI je vsebino tega spletnega mesta pripravil odgovorno in skrbno, vendar zavrača vsa jamstva glede točnosti informacij, ki jih vsebuje katerikoli material na tej spletni strani ali na drugih povezanih spletnih mestih ali na vseh nadaljnjih povezavah.

Diversis FI ne daje nobenega zastopanja ali garancije in izrecno zavrača vso odgovornost v zvezi z izjavami o avtorskih pravicah in s tem povezanimi pogoji v skladu z izjavo o zavrnitvi odgovornosti spletnega mesta Diversis FI.

To vključuje, vendar ni omejeno: garancije prodajnosti in primernosti za določen namen, kakršnokoli odgovornost za škodo na računalniški strojni opremi, podatkih, informacijah, materialih in poslovanju, odgovornost za posledice informacij ali pomanjkanja razpoložljivih informacij, odgovornost za različne napake, opustitve ali netočnosti informacij, odgovornost za kakršnekoli odločitve, sprejete ali nesprejete ne glede na informacije.

Diversis FI ne daje nobene garancije glede vsebine, točnosti, pravočasnosti ali popolnosti informacij ali da se na informacije lahko zanese iz drugega razloga in ne odgovarja za točnost, vsebino ali zakonitost povezanega spletnega mesta. Diversis fi ne jamči, da bo storitev spletnega mesta nemotena in brez napak ter da bodo morebitne napake odpravljene.

Diversis FI ne odgovarja za izgubo ali škodo (vključno z neomejeno posledično izgubo ali škodo) zaradi uporabe informacij na svojem spletnem mestu ali uporabe interneta na splošno ali zanašanja nanje. Povezave do drugih spletnih mest ne pomenijo potrditve ali odobritve izdelkov, storitev, politik in mnenj organizacije ali posameznika s strani Diversis FI.

Te zavrnitve odgovornosti in izključitve se urejajo in razlagajo v skladu s slovensko zakonodajo v izključni pristojnosti slovenskih sodišč. Tisti, ki se odločijo za dostop do te strani zunaj Slovenije, so odgovorni za skladnost z lokalno zakonodajo.

Vaša vprašanja v zvezi z obdelavo in varstvom osebnih podatkov pri uporabi spletne strani nam lahko posredujete na elektronski naslov info@diversis-fi.si.

 

Datum zadnje posodobitve

14. september 2020